tisdag 2 september 2008

DEN DÄR VIRREN

Fredrik Virtanen, en ganska ojämn kille, men jag har gillat det mesta han skrivit, gästade mästarna i politisk korrektet, Adam och Gry på Mix Megapol häromdagen.
Han promotade nåt lökigt tv-program han ska göra från Spy Bar. Men var desto roligare när han pratade sport och fick stackars radioprogramledarna att sätta i halsen. Han hade sett Sverige spela damfotboll i OS. Och helt på riktigt trott att det var handikapp-OS. Paralympics. Som han sen totalmobbade. Han hävdade att det var lika lite meningen att rörelsehindrade skulle OS-idrotta som att diabetiker skulle delta i bakverks-SM.
Gissar att han fick duktigt med skit. Den enda i studion som vågade erkänna att det var kul var han den riktiga muppen. Martin Timells brorsa. Där kan man snacka om att sakna ett par flingor i paketet.

1 kommentar:

Linda sa...

Tänker varken kommentera Virtanen eller Timell, men kul att bloggen är tillbaka, trots den höstiga out-fiten som gör att man blir påmind om regn, kyla och tristess... tur att dina inlägg ofta lockar till skratt! :) Kram