torsdag 31 maj 2007

BRA DAG

Hon är naturligtvis ingen djävulskvinna. Syster Caroline är en utomordentligt trevlig ung kvinna. Och jag hållder Lucy Kaplansky och din bikini gisslan tills du kommer tillbaka. Inom kort.
Din avsaknad av bakfylla är ju helt otrolig. Reglementsvidrig rent av. Det är ju du som ska ligga som en trasa runt toastolen på morgonen. Detta dateras tillbaka ända till den ökända första fyllan på Söderström. Remember? Den första gången jag höll ditt hår när du kräktes. Riskornen i näsan och pappa som kom hem och liksom kunde skratta åt alltihop. Trots att en i gänget (varken du eller jag) var i det närmaste medvetslös.
Ljuva minnen.
Kontentan är att du brukar vara dålig och inte jag. Idag var det uppånervända världen. Jobbet var ingen lek. Gled in där vid halv två och försökte se lite levande ut. Det gick sådär.

Men detta var även en dag med en del goda nyheter. Väldigt goda. Mickes hjärntumör visade sig vara godartad. Han kommer troligtvis att få komma hem inom kort. Så tidernas värsta bakfylla till trots, är detta en bra dag.

God natt.

Inga kommentarer: