måndag 1 november 2010

BAYWATCH

Idag tittar vi på campingdokun Bäda Sand som handlar om livet på den stora campingen på norra Öland. Den här serien tar över facklan efter Ullared och jag förstår inte hur de här produktionsteamen bär sig åt. För att hitta de här stackars människorna som man fullständigt hånar brallorna av. Utan att de själva vet om det.

I själva inledningsscenen får man möta en man. I raggarmusche, med en back Norrlands Guld i handen som han lastar in i babaget på sin raggarbil. Han berättar att han ska åka iväg till Böda Camping och semestra.
- Men du, säger den kvinnliga bakom-kameran-speakern, vad har du packat med dig för kläder nu då? Det är hennes första fråga till den här snubben och jag ser för mig hur hon himlar med ögonen mot ljudkillen som fnissar tillbaka och kastar en menande blick mot träskorna intervjuoffret bär.
- Jaa, svarar han trevande, det e la jeansbyxera. Och skinnvästen förstås. Här tänker jag att man kör en del low five's bakom kameran och biter i näven för att inte bryta ut i gapflabb.
Och så får Olsson, som han heter raggaren, ta på sig sin skinnväst och posera framför kameran. Han vrider på sig och stryker över tyget, ursäktar att den är lite skrynklig.

Så har Kanal5 cashat in ännu en snackis-scen. Och white trash-Sverige anar ingenting. Tur är väl det förresten.

Inga kommentarer: