söndag 27 november 2011

BEEN UP TO

Vilken helg vi har haft. Samtidigt som det, som vanligt, känns som att den har gått raketfort har vi ändå hunnit göra en massa saker.
Barnen har haft varsin uppskattad kalaskväll. Gustavs grabbkväll igår var betydligt lugnare än tjejernas kvällen innan. Det märktes knappt att de var här. Förutom den stunden då det tydligen spelades in någon sorts youtube-filmer bakom stängd dörr.
Igår hann vi med att åka iväg och restaurangluncha och shoppa lite vin och glögg också. Sen poppade pappa, Kerstin och hundarna förbi på en öl. De var på väg till Anders och Kristinas julpyssel som vi tyvärr missade pga barnkalas.

Idag har jag redan rapporterat ganska duktigt om våra förehavanden. Vi har promenerat, handlat, bakat upp tre pepparkaksdegar tillsammans med Milla, Ludde och Lucas.
Sen blev det ju promenad med destination vattentornet, enligt Elviras önskemål, och grillning.

Nu sitter vi fyra nyduschade myskorvar i soffan. Barnen väntar på Robert Gustafsson-serien innan läggdags. Efter det väntar en flaska Chateauneuf-du-Pape av helt ny och oprövad sort, samt lite charkisar för mig och Freddan. Helt okej söndagkväll!

Inga kommentarer: