onsdag 23 november 2011

BRA?

Definitivt inga naugty tomteunderkläder men idag fick jag tv-shop-bh:arna på posten. Och jag lovade ju (i alla fall Kimpan) att komma med ett offentligt uttalande. Om de höll måttet, så att säga.

Det gör det ju så klart inte. Om "måttet" är detsamma som att hålla allt reklamen lovar. Nu innebär kanske just mina behag ett eldprov utan dess like, men oavsett så kan jag inte se hur detta skulle vara nåt annat än en vanlig sport-bh. Men den skillnaden att en sport-bh är avsevärt mycket billigare och samtidigt oerhört mycket bättre på att hålla saker och ting (dvs sladdriga rattar) på plats.
Ytterligare en skillnad är att denna variant har vadderade ilägg som glider runt lite hur som helst i kuporna. Klädsamt? Ich don't think so.

På plussidan får jag ge den dess bekvämlighet. Det känns inte ens att man har den på sig. Skönt, men det innebär tyvärr också att man hela tiden måste rätta till saker och ting (dvs sina sladdriga rattar återigen) då de, i all den här bekvämligheten tenderar att flyta ihop till en oformlig massa på bröstkorgen.

Jag ger den här produkten en 2:a på en femgradig skala. För att jag är snäll av naturen.
Och Freddan som tyckte den här bh:n var motbjudande redan på bild i all sin osexighet behöver således inte vara orolig över att se mig i den allt för ofta.

Tv-shop - you have failed me. Once again.

1 kommentar:

. sa...

Tack för recentionen. Då gör jag som jag tänkt från början och bara hoppar över den :-)