tisdag 10 augusti 2010

KID YOU NOT

Den förra hyresgästen i vår lägenhet var, enligt hans flickvän, golvläggare och hade helt på egen hand lagt golv i hall och kök här. Troligtvis var den här killen inte etta i sin golvläggarklass. Successivt sen vi flyttade in har vi fått mer och mer problem med hallgolvet som rest sig en smula. Nu slutligen så pass att man inte kan stänga in sig i badrummet för då kommer man inte ut igen, tack vare att golvet blockerar dörren.
Igår ringde jag Ekerö Bostäders felanmälan angående saken och den vänliga kvinnan lovade att vidarebefordra mitt ärende till fastighetsnissarna.
Idag när jag kom hem stod det en snickare i vår hall och kliade sig i huvudet. Han kallade vår hallsituation för "amatörernas julafton" och andra lustigheter. Han berättade att han använt stämjärn för att frilägga ett värmerör som låg i kläm där golvet svällt som mest. Jag tackade för det. Sen tipsade han om låta golvet torka ut ordentligt. När man hade använt duschen och så. Han berättade även uppmuntrande att golvet kommer svälla av sen. När det blir kyligare ute. Då skulle det nog bli bättre.

Snickare alltså. Det är inga dumhuvuden det.

Inga kommentarer: