onsdag 13 maj 2009

MAYHEM

Idag vabbar jag. Elvira har drabbats av fläcktyfus eller liknande. Hon fick antibiotika igår mot de mystiska prickarna och fläckarna. Men hon spydde upp medicinen idag, har fortfarande temp och har mer ilskna utslag än igår. Så det går sådär, kan man säga.
Detta hindrar inte Elvira från att vara på ganska bra humör. Inte heller från att spela musik i sitt rum. Så att det hörs i resten av huset. Det hade varit helt okej, om vi nu bara haft samma musiksmak, men den chansen är ju inte så stor.
Elvira lyssnar på en psychoskiva som heter Barbie Hits. Där en fullkomligt vidrig kvinna sjunger lökiga Barbie-covers på gamla hitlåtar. Minns ni till exempel sommarplågan Bailando? Den var jobbig redan där, men här heter den Barbiefest på stranden (jag dansar med dig, med dig, håller dig i handen). Eller 90-talshiten I love your smile med Shanice. Lite käck översatt till snart är det vår.

Jag blir galen. För vet ni vad som händer när skivan gått runt ett par gånger? Då börjar man sjunga med.

1 kommentar:

Anonym sa...

men vilken tur att det typ bara är fläcktyfus och inte någon allergi mot sånt man äter, jag liksom mat och frukt. det hade ju typ varit lite värre, liksom.