fredag 22 maj 2009

OCH SÅ SPORTEN...

Gillar när aftonbladet.se, den bottenlösa källan av information gemene man absolut behöver, kör lite av En Ding Ding Värld-nyheter. Läser nu om den tyska tennisspelaren Sarah Gronert som hade oturen att födas med både manliga och kvinnliga könsdelar.
När hon var nitton tröttnade hon på de konstiga blickarna i duschen och valde att operera bort det lilla manliga bihanget hon hade. Tacka fan för det, och det var väl inte en dag försent.

Dock var hennes bekymmer inte slut där. Nu när hon börjat klättra på tennisens kvinnliga rankninglista stöter hon på patrull. Nu anser hennes motståndare att hon haft fördel av den gamla könsdelen hon gjort sig av med. En dålig förlorare som Sarah Gronert besegrade i Israel nyligen hävdar att ingen kvinna kan serva så. Hon servar som en man och på grund av detta fick Gronert på nytt genomgå en mängd undersökningar som återigen bevisar att hon juridiskt och biologiskt är kvinna.

Tycker att alla av hennes framtida motsåndare som gnäller ska få pröva på hur det är att knalla runt med en liten penis i brallan.

Ser ut som en helt vanlig tennisspelare

Inga kommentarer: