torsdag 6 maj 2010

RAILROAD PT II

Ni vet hur det är med great minds och hur de ofta tänker lika. Just som jag skulle ta och blogga om det här vansinniga rasandet över Anna Bergendahls video där hon vistas på fullkomligt livsfarliga järnvägsspår, så ser jag att Fredrik redan har gjort just detsamma. Ni kan läsa om det HÄR.

Jag tycker att det är så ledsamt med sånt här förringande av unga människor och deras förmåga att tänka själva. Här är man rädd att kidsen ska kolla på den här videon och sen sticka ut och spatsera på järnvägspår och möta den omedelbara tågdöden. Jag menar, ungdomar måste ju dagligen se hur mycket saker som helst på tv, dvd och internet som man medvetet låter bli att själv göra eftersom det är fullständigt livsfarligt. Och korkat.
Undrar om Trafikverket nånsin gett sig på att försöka ändra titeln på programserien "På spåret". Det måste ju också vara farligt och vilseledande.

Fast i ärlighetens namn. Om vi bryter ner den här saken till sin kärna. Vem i hela världen är det som ska titta på Anna Bergendahls video?

Inga kommentarer: