onsdag 20 oktober 2010

ARG

Jag väntar på att Fredrik ska komma hem. Jag har tv:n på men lyssnar på musik i spotify istället för på Arga Snickaren. Han behöver inget ljud. Jag vet vad han säger ändå.
I söndags gick vi på husvisning, mest för skojs skull, och sen gjorde vi imitationer av Arga Snickaren, om han gjort ett housecall i vårt nya hus.

"Vad är det här då? Vad är det här? Har ni nån plan för den här väggen? Jag ser ju att ni har rivit här. Ni har rivit här. Det är mögel på väggen. Det ser ni ju klart och tydligt. Vad är planen Fredrik? Hur hade ni tänkt att ni skulle få ihop det här? Och det här taket? Har ni nån plan för det här taket? Det är ju för fan på väg att ramla ner. Det är ju livsfarligt, fattar ni inte det?! Fan, ungarna kliver in här och får ett helt jävla tak i skallen! Fattar ni vad som händer då? Vad är planen? Fredrik, har du frågat Malin hur hon mår? Hon är ju för fan skitledsen! Det här skulle ju varit fixat för flera år sen! Det händer ingenting här, vafan väntar ni på? Det är ju erat förhållande som står på spel här! Ta tag i det här nu, visa upp en plan! Fredrik, hur lång tid tror du att det tar att bredspackla den här källarvåningen? Fyra timmar? Det tar sex dagar Fredrik! Fan, ni måste ju hajja läget nån gång! Ni har tagit er så jävla mycket vatten över huvudet."

Nånting sånt skulle han ha sagt.

Inga kommentarer: