måndag 23 februari 2009

VEM VILL?

Det här satans programmet med Linda Rosing börjar ju sändas i dagarna. Där hon ska dejta en samling män som tycker att hon är gudasänd. Salt of the earth.
Jag tittar på trailern, på den här snubben som vill träffa henne för att hon är så smart. Och jag frågar mig själv vem det är som skojar. Han? Hon? Hela produktionen? Mina öron?
Jag har trashat detta program. Svurit att inte ägna det värdefull tid av mitt liv. Men jag vet inte. Det är lite som när man bevittnar en olycka vid sidan av vägen. Man vill inte titta. Men vet att man inte borde för det är ofint. Men ändå är det så svårt att låta bli för hur det än är så både gillar man och äcklas av gore. Lite så är det med mina känslor inför detta tv-program.

Men jag har ett problem. Som jag delar med min favvobloggare på 1000apor. Det talas och skrivs vitt och brett om att Rosing ligger i topp. När svenska män talar om vem de helst vill dejta. En miljon svenska män vill dejta fanskapet påstås det. Jag vägrar tro på detta. Det måste vara bedrägeri. Kan inte säga att jag känner extremt många killar... men jag känner i alla fall ingen som vill. Med henne.

Stureplans vackraste drar det hela snäppet längre och listar en del grejer han hellre skulle göra än att synas med Rosing.

Bita upp min egen kroppspulsåder, åka rullstol ner för trapporna i kaknästornet, strypa en kattunge varje morgon i resten av mitt liv, växa upp med Kristina Lugn och Staffan Västerberg som föräldrar, jobba på en korvfabrik, gå med i Livets Ord, tälta med Thomas Quick och Jackie Arklöv, flytta till lappland, dela lägenhet med en zigenarfamilj, lida av kronisk diarré, eller alltihop samtidigt kanske.

Inga kommentarer: